Vés al contingut
Divulgació |
01 des. 2022

S'inaugura l'exposició sobre el transistor "La revolució silenciosa" a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la UAB

L'Institut de Microelectrònica de Barcelona estrena l'exposició La revolució silenciosa a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la UAB. La mostra repassa els 75 anys d'història del transistor i el canvi de paradigma que va suposar per a la societat la revolució digital que va comportar. Es podrà veure a la UAB durant un mes i mig.

Divulgació |
17 oct. 2022

El CSIC llança el concurs per a estudiants Un microxip molt gran en el context d'escassetat de xips

L'IMB-CNM del CSIC llança la iniciativa amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) coincidint amb el 75è aniversari de la invenció del transistor. El concurs obre la recepció de treballs fins a l'abril del 2023 i es poden presentar estudiants de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, amb tres premis diferents en cada modalitat. L’IMB-CNM posarà a disposició de les escoles materials educatius per promoure la realització dels treballs.

Divulgació |
23 jun 2022

L'IMB-CNM obre les portes per contribuir a la Setmana de l'Administració Oberta

L'IMB-CNM organitza una xerrada en línia i una jornada de portes obertes amb motiu de la Setmana de l'Administració Oberta, l'objectiu de la qual és apropar les Administracions Públiques a la ciutadania, basant-se en els principis del Govern Obert: transparència, rendició de comptes, participació ciutadana, integritat pública i col·laboració.

Divulgació |
07 jun 2022

Més de 50 alumnes de batxillerat visiten l'IMB-CNM pel Festival 10alamenos9

El Festival 10alamenos9 és una iniciativa de divulgació de nanociència i nanotecnologia que se celebra a molts llocs arreu del món. A la seva edició de Bellaterra, la Facultat de Ciències de la UAB és la coordinadora principal juntament amb els centres de recerca ICMAB, ICN2 i IMB-CNM. La jornada del 31 de maig va consistir en visites als diferents centres i una taula rodona amb estudiants de doctorat parlant de la seva trajectòria en nanociència.

Subscriu-te a Divulgació |