Vés al contingut

D+T Microelectrónica, A.I.E.

D + T Microelectrònica A.I.E. és una Agrupació d'Interès Econòmic encarregada de l'explotació comercial de la sala Blanca de l'IMB-CNM. La seva missió és proporcionar a la indústria de la microelectrònica solucions clau.

    dtmicroelectronica

El Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) és el seu soci majoritari i els seus socis industrials són: Mondragón Componentes S. Coop, Biosystems S.A., Agbar (Sociedad General de Aguas de Barcelona S.A.) i Alter Technology Ventures, S.L.

La Sala Blanca de Micro i Nanofabricació (SBCNM) és una instal·lació a gran escala (Infraestructura Científica i Tècnica Singular, ICTS) dedicada a el desenvolupament i aplicació de tecnologies innovadores en el camp de la nano i microelectrònica. És l'única instal·lació d'aquest tipus a Espanya i una de les poques d'Europa.

D+T Microelectrònica A.I.E. ofereix la seva experiència, basada en 30 anys d'activitat dels investigadors de l'IMB-CNM, a les necessitats de la indústria. La seva cadena de valor inclou l'adaptació de la tecnologia a l'aplicació proposada pel client, el disseny de maquetació, fabricació i caracterització de prototips i/o productes finals.

Les àrees de disseny i assaig, sumades a la producció de xips en tecnologia de silici, permeten la fabricació de circuits integrats, dispositius especials i microsistemes a la mesura de les seves necessitats. L'evolució, de l'electrònica convencional a la tecnologia microelectrònica, és una alternativa valuosa que permet a la indústria aconseguir el rendiment i els costos necessaris per mantenir la competitivitat dels seus productes.

La tecnologia microelectrònica ajuda a obtenir un valor afegit extra que permet millorar la competitivitat dels seus productes i, en alguns casos, assegura la viabilitat futura dels mateixos.

    Csic
    Mondragon
    Agbar
    alter