Vés al contingut

Divulgació

L'IMB-CNM es compromet a fer que la seva investigació sigui accessible a una àmplia audiència per augmentar el coneixement general de la ciència dins de la societat i fomentar les vocacions científiques entre els i les joves estudiants.

Busquem promoure la investigació científica a nivell local, nacional i internacional a través d'un programa de divulgació personalitzat, utilitzant les habilitats del personal per garantir que la nostra investigació sigui valorada i accessible. El nostre objectiu és oferir oportunitats perquè els estudiants de totes les edats adquireixin coneixements i comprensió a través d'activitats basades en la ciència. L'activitat de divulgació i la participació de la comunitat es duen a terme a través de sinergies amb altres activitats i el compromís de garantir que la nostra investigació sigui àmpliament compresa. A través de les xarxes socials i la comunicació científica, el nostre personal i estudiants difonen informació que aporta molts beneficis a la comunitat local. Juntament amb l'activitat de les escoles, brindem informació a el govern; donem presentacions públiques; contribuïm als debats sobre qüestions de micro i nanoelectrònica i emprendem activitats d'extensió orientades a la família.

L'IMB-CNM participa regularment en esdeveniments anuals de divulgació científica.

El Museu de Microelectrònica i Nanoelectrònica Zenon Navarro exhibeix equips utilitzats per al disseny, fabricació i mesura de dispositius electrònics.

Materials educatius i audiovisuals realitzats per l'IMB-CNM per a utilitzar de suport en activitats sobre micro i nanoelectrònica i per a il·lustrar conceptes científics en centres educatius, talle

scb