Vés al contingut

Divulgació

L'IMB-CNM es compromet a fer que la seva investigació sigui accessible a una àmplia audiència per augmentar el coneixement general de la ciència dins de la societat i fomentar les vocacions científiques entre els i les joves estudiants.

Busquem promoure la investigació científica a nivell local, nacional i internacional a través d'un programa de divulgació personalitzat, utilitzant les habilitats del personal per garantir que la nostra investigació sigui valorada i accessible. El nostre objectiu és oferir oportunitats perquè els estudiants de totes les edats adquireixin coneixements i comprensió a través d'activitats basades en la ciència. L'activitat de divulgació i la participació de la comunitat es duen a terme a través de sinergies amb altres activitats i el compromís de garantir que la nostra investigació sigui àmpliament compresa. A través de les xarxes socials i la comunicació científica, el nostre personal i estudiants difonen informació que aporta molts beneficis a la comunitat local. Juntament amb l'activitat de les escoles, brindem informació a el govern; donem presentacions públiques; contribuïm als debats sobre qüestions de micro i nanoelectrònica i emprendem activitats d'extensió orientades a la família.

L'IMB-CNM celebra el 75è aniversari de la invenció del transistor als laboratoris Bell de Murray Hill (New Jersey), un component microelectrònic que està al centre de la revolució digital.

Materials educatius i audiovisuals realitzats per l'IMB-CNM per a utilitzar de suport en activitats sobre micro i nanoelectrònica i per a il·lustrar conceptes científics en centres educatius, talle

L'IMB-CNM participa regularment en esdeveniments anuals de divulgació científica.

El Museu de Microelectrònica i Nanoelectrònica Zenon Navarro exhibeix equips utilitzats per al disseny, fabricació i mesura de dispositius electrònics.

scb