Vés al contingut
Projectes |
08 nov. 2022

La UAB acull el workshop SINCRO, amb participació de l'IMB-CNM

La UAB acollirà un workshop sobre el avenços del SINCRO, un projecte per desenvolupar un sensor òptic pel control de la qualitat de l’aigua subministrada. L'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC) participa en el consorci que impulsa aquest projecte finançat pel Ministeri d’Economia.

Projectes |
19 set. 2022

L'equip de l'experiment ATLAS visita la Sala Blanca de l'IMB-CNM

La direcció de l'experiment ATLAS, un dels dos detectors de propòsit general del Gran Col·lisionador d'Hadrons (LHC) del CERN, va visitar l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC) i l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE ) i va participar en una trobada de dos dies amb personal investigador i estudiants de tots dos instituts.

Projectes |
20 jun 2022

Sensors eficients per a la detecció d'hidrogen a entorns industrials

L'IMB-CNM, mitjançant la investigadora Cecilia Jiménez, inicia el projecte europeu HYDROSENS per al desenvolupament de sensors de detecció d'hidrogen amb nous materials funcionals. La iniciativa està finançada per M-ERA.NET, una xarxa europea de finançament per donar suport a innovacions tecnològiques encaminades als objectius del Pacte Verd de la Unió Europea.

Projectes |
05 maig 2022

El CSIC col·labora a la primera plataforma europea d'accés obert a infraestructures úniques de recerca en nanociència

NFFA-Europe va començar el 2015 com un projecte finançat per Horizonte 2020 i ara es materialitza en una plataforma pilot d'accés obert i gratuït a grans infraestructures de recerca en nanociència amb 22 col·laboradors europeus. La plataforma acaba de publicar un memoràndum d'entesa per explorar la sostenibilitat futura de la iniciativa. L'IMB-CNM-CSIC, l'ICMAB-CSIC i l'ICMM-CSIC són els centres CSIC que integren el consorci.

Subscriu-te a Projectes |