Vés al contingut
Projectes |
24 nov. 2023

La investigadora de l'IMB-CNM Consuelo Guardiola lidera un nou projecte de la Fundació ”la Caixa” per al desenvolupament de sensors per a radioteràpia FLASH

César Fernández-Sánchez, investigador de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC), participa en un altre projecte enfocat al desenvolupament d'una eina per al diagnòstic massiu de la malària, liderat per la Vall d'Hebron Institut de Recerca. La Fundació ”la Caixa” impulsa la investigació en biomedicina i salut a Espanya i Portugal mitjançant una convocatòria dotada de 25,3 milions d'euros.

Projectes |
31 oct. 2023

Sweanty, el CSIC i ICREA signen un acord per portar al mercat els pegats autoalimentats que analitzen la suor

La tecnologia d'aquests pegats intel·ligents que generen energia a través de la suor per analitzar aquest fluid, va ser desenvolupada a l'Institut de Microelectrònica de Barcelona del CSIC (IMB-CNM-CSIC). La tecnologia permet tenir informació sobre la composició de la suor, paràmetre que permet conèixer la tendència a la deshidratació dels esportistes i, per una altra banda, fer un cribratge a pacients amb fibrosi quística.

Projectes |
13 set. 2023

El CSIC fabrica microsensors per a monitorar els processos de fermentació i criança del vi

L'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC) participa en un projecte per a millorar el monitoratge de fermentacions i criança de les explotacions vitivinícoles catalanes mitjançant sensors i xips. La sensorització dels cellers busca millorar els resultats econòmics de les explotacions i afrontar millor els efectes del canvi climàtic en les pròximes dècades.

Projectes |
19 maig 2023

Es renoven els ajuts de suport a les Xarxes Estatals de Recerca

El sistema de xarxes estatals de recerca rep un nou finançament en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica 2021-2023. Nanolito, SustainableNano i Micronanofabs són tres de les xarxes finançades en les quals participa el personal investigador de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC).

Subscriu-te a Projectes |