Vés al contingut
09 març 2022

Entre totes fem ciència! El Comitè d'Igualtat commemora el 8 de març

The Equality Committe has designed a poster for the International Women's Day that can be seen at the entrance of the institute with the motto "Together we do science" ("Entre totes fem ciència") and it has organized a round table to talk about working women in science.

Poster cover Entre totes fem ciència 8M

Share

El Dia Internacional de la Dona és una celebració mundial dedicada a honrar els èxits de les dones i reivindicar la igualtat i els drets per a totes les persones. Se celebra internacionalment el 8 de març i l'IMB-CNM el commemora amb dues accions organitzades a través del Comitè d'Igualtat: una taula rodona per a reunir dones científiques, tècniques i administratives de l'institut, així com un pòster que es pot veure a l'ingrés de l'institut.

La taula rodona Qui fa ciència serà una ocasió per a parlar sobre la dona a la ciència, el treball i l'experiència dels múltiples actors involucrats en la investigació. Reunirà dones de diferents formacions i que treballen en diferents àrees de l'IMB-CNM: Elena Chica (tècnica de Sala Blanca), Leyre Martínez de Olcoz (responsable de l'àrea de Metalització de Sala Blanca), Isabel Burdallo (Oficina de Projectes), Denise Marrero (investigadora predoctoral) i Stella Vallejos (personal investigador). L'esdeveniment tocarà el tema dels diferents treballs i responsabilitats en ciència, el treball com a dona en aquest entorn i les experiències que les van portar on són ara.

A més, la comissió ha dissenyat un cartell per commemorar el 8 de març amb el lema "Entre totes fem ciència", que representa l'idea que necessitem totes les veus, perspectives i visions per a una societat i una ciència més diverses. El cartell es pot veure aquesta setmana a l'ingrés de l'institut.