Vés al contingut
28 abr. 2021

Una alumna de TFG de l'IMB-CNM guanya el Primer Premi Dresselhaus de la SCN2

La Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (SCN2) atorga el primer Premi Dresselhaus a María Jesús Ortiz i Aguayo, graduada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb un treball supervisat per la Dra. Maria del Mar Baeza Labat (UAB) i la Dra. Gemma Gabriel Buguña (IMB-CNM).

Premis Dresselhaus SCN2

Share

María Jesús Ortiz i Aguayo, graduada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat la guanyadora del Primer Premi Dresselhaus, organitzat per la Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia (SCN2), de l'edició 2020. El guardon reconeix el treball "Desenvolupament d’un microsensor de pH per la determinació d’àcid sulfhídric basat en Inkjet Printing", supervisat per Maria del Mar Baeza Labat (UAB) i Gemma Gabriel Buguña (IMB-CNM), del Grup d'Aplicacions Biomèdiques. L'alumna també va fer el seu TFG amb la Dra. Gemma Gabriel a l'IMB-CNM.

La segona edició dels Premis SCN² Dresselhaus, convocada el setembre de 2020 i transcorreguda durant la tercera onada del COVID-19 a Catalunya, ha tancat el 19 d'abril de 2021 amb la publicació de les tres guanyadores d’enguany. Només es concedeixen fins a tres guardons remunerats i fins a tres mencions a treballs de gran qualitat segons l’avaluació dels Jurats, aquest any no hi ha hagut mencions especials. Els premis reconeixen l'excel·lència de treballs de nanociència.