Skip to main content

SC22 | Portes Obertes de l'IMB-CNM

Share

14 Nov 2022
1 setmana
IMB-CNM

Vols veure com fabriquem xips? L'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM) organitza, un any més, jornades de portes obertes durant la Setmana de la Ciència. El centre ofereix visites guiades amb personal investigador i tècnic del CSIC, qui us ensenyaran el Museu de Microelectrònica i la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació (dins de l'institut, a Cerdanyola de Vallès, Barcelona).

Les visites faran un recorregut històric fins als nostres dies, rastrejant els primers xips de silici fabricats a l'IMB-CNM. Podràs conèixer personal investigador i tècnic del CSIC de primera mà, que els mostraran com es fa un xip de silici. L'espai exhibeix equips que s'utilitzen per al disseny, la fabricació i la mesura de dispositius i circuits microelectrònics, així com vídeos interactius, panells informatius i prototips de dispositius i circuits. La visita inclou un recorregut pel passadís exterior de la Sala Blanca Integrada de Micro i Nanofabricació (una de les Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars del Ministeri de Ciència i Innovació) -la més gran al sud d'Europa!

Durada aproximada de la visita: 45 minuts.

Activitat de portes obertes en el marc de la Setmana de la Ciència 2022.

Les visites són de dilluns a divendres en torns de matí i de tarda, el torn i l'horari es selecciona en la reserva d'entrades: