Skip to main content

Acte de lliurament de premis del concurs “Un microxip molt gran”

Share

22 Sep 2023
13:00
Sala d'Actes Pepe Millán, IMB-CNM
Acto premios FECYT 22 septiembre 2023

Cerimònia de lliurament de premis del concurs “Un microxip molt gran” que es celebrarà al nostre centre de recerca el pròxim 22 de setembre de 2023 a les 13.00 h. Un esdeveniment molt especial on es reconeixerà el treball de totes les persones participants i es premiarà el seu esforç durant el curs acadèmic 2022-2023.

La investigadora Elisabet Prats serà l'encarregada de presentar la cerimònia i realitzar una xerrada divulgativa ("De la ràdio del iaio a la Playstation 5"), i Luis Fonseca, director de l’IMB-CNM i president del jurat de selecció dels premis, donarà la benvinguda institucional. Es farà el lliurament de premis als equips guanyadors de les tres modalitats i es tancarà l'esdeveniment amb una foto de grup.

El concurs “Un microxip molt gran”, finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació i organitzat per l'IMB-CNM, centre propi del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), és un projecte divulgatiu per a generar vocacions científiques entre estudiants d'educació secundària i persones joves no universitàries. Els treballs presentats han consistit en propostes variades (de recerca bibliogràfica o de desenvolupament) relacionades amb l'electrònica i, més específicament, amb el transistor com a dispositiu microelectrònic amb motiu del seu 75é aniversari.

Preguem confirmació en l’email cultura@imb-cnm.csic.es amb nom complet i número de document d'identitat.